Sommarlov

Ja!! idag är det varmt det har ju regnat i flera dagar då hade jag jätte jätte tråkigt.
vad kan man göra på sommarlov hehe nästan varje sommar åker jag till Thailand och nu saknar jag Thailand vill åka till Thailand.

Vad skulle ni göra om ni se den här bilden



inte den här då xD

Tråkigt

jag kommer att har tråkigt eller jag har ju tråkigt nu också det regna då kan man inte gå ut och sen ska olivia åka till Falkenberg i två veckor då kommer jag och har änu mer tråkigt. Ja hoppas att det blir fest hemma eller nåt. Jag vill ju inte sitta och nödar dator och så. det är ju inte kul och sitta vid facebook, Msn o.s.v hela sommar hur kul är det.

allt kan var Olivias fel hehe skojar bara jag kan ju va med dom andra kompisar det är ju också kul :D

Så här vill inte jag va :(



Så vill jag har det
:D



Så här ska jag blir
GLAD!! :D:D


men jag hoppas att ni har kul iallafall.

Naglar

Imorgon är det av slutning tänkte har klänning men jag tycker inte att jag passa i klänningar så jag ska nog har kort byxor och en tröja eller nått.

har en bild på mina naglar som jag har målat själv det tog ett tag att göra det hjärta var svårt :P





Den här har jag gjort innan



natti natti :D

Klassen

ja som jag sa förut att vi skulle bada eller sa jag det jaja men nu säger jag det i alla fall. ja vi körde bränndboll, några badade jag doppa bara mina fötter skulle vilja bada men jag har ju vart sjuk och jag hostar fortfarande. och några fiskade. ja men nu kommer det i alla fall lite bilder.











det är allt ses :D

klänning

har tråkigt så jag tänkte lägga ut lite bilder som är ganska coola. jag tycker i alla fall det så få vi se vad ni tycker. jag har hittat den i google om ni ville veta det :P

har inte så mycket att säga nu för jag ska cyklar snart för att vi ska gå och bada och jag kommer med bilder lite senare.



skulle vara kul om man ser någon gå ut så där i stan.

tält

jag har tältat i 3 dagar med Olivia till slut så blev jag sjuk :(




RSS 2.0